April

Axel har falsk krupp o hostar mycket på nätterna o jag har mandlar i tennisbollsformat.. inte så skönt.

Förra veckan var jag och Nicole på Ullared för att bland annat handla lite babygrejor till mitt gudbarn som snart ska komma till världen, 4 maj är det sagt, men vi lär nog få vänta.. =)Det vi hittade till bebisen var tvättlappar (!), den resan lönade sig nog... äh jag vet inte men en väldig massa annan bråte kom vi hem med iaf o vi hade kul. På hemvägen svängde vi förbi stallet där jag hade lovat att ta av Ymir skorna, så där står man med arslet i vädret o bräcktången i skon o in travar hela Lindomes brandkår! Får man bara bli brandman om man är sjukt snygg eller? Det var dem, typ allihop! Ja jag kan erkänna att jag gärna hade velat ha dem frafmör mig o inte bakom mig men där stod dem o trots vissa flyttförsök.. När typ en hel brandsstation med snygga brandmän vill få en att försöka knyta en grimma av ett rep (för att snabbt få ut hästarna om det brinner) är man inte så svårövertalad =). Det gick ju bra, dem tittatde en gång o gjorde sedan lika dant när dem sen skulle få Isa att gå framåt var det värre, hahah, men grimman satt där den satt. 

Axel har varit på sin första hästtävling, Vaengurs vårtävling. Många fina hästar o det roligaste var att alla från Raudhetta tog sig till final =). Blev så himla sugen så jag o mamma bestämde att Kolan får vara med på KM:et till hösten =). 

Träffade tjejerna en kväll, en tapaskväll men ändå inte. Det var fullt på La sombrita så det blev mat på Cicero istället, inte lika bra men ok. Ida beklagade sig lite för hon älskar ju dolmarna på La Sombrita!! ...eh okej.. 
Kvällens citat blev "Oj vilka vita hälar du har Karro", även Ida stod för den, hahahahah! Jag höll på att dö av skratt. Karro har nyss varit ett par månader i Thailand o Indonesien o är asbrun o fräsch, o kvällen till ära hade hon ett par öppna högklackade skor där hälen syntes så när det var dags att gå vidare kom denna sköna kommentar.

                  

Kom o drick en drink på min balkong... men jobba först =)

Idag gjorde vi vår tredje dag på Ekorren, det är tufft för det är många barn o man får klara sig mycket själv. Axel är inte van vid det eftersom någon hela tiden fokuserar på honom, han är centrum milt sagt =). Säkert nyttigt men samtidigt lite hjärtskärande för hans mamma även om personalen är jättebra.

Jag har hunnit med att rida Kolan med, lite lat o ganska tråkigt till en början men sen red jag med ganska mycket tempo o omväxlande övningar o då vaknade den gamle gossen o blev till slut riktigt trevlig =). Grymt kul att använda dem nya verktygen jag fick av Suss med, funkade jättebra.

Sedan hem o hämta Axel o Mats o vidare till ByggMax. Nu skulle det inhandlas virke till mitt balkongprojekt.. herregud.. vad har jag gett mig in på. När ska detta hinnas med??!! Inne på ByggMax's drive in park rstade vi av Axel (vare sig vi ville eller Tanken är iaf att det ska byggas bänkar med förvaring i och ett bord fäst i väggen som oxå fälls upp o hakas fast där för att få mer plats när det inte används. Sen ska det finnas en extra skiva man kan dra ut så att vi kan sitta där o äta gott o dricka drinkar. Åh jag vill nu!

Men innan dess åker vi en tur till landet, Skönvik. Guud va skönt. Vi ska greja, gå ut o gå, andas havsluft, gå på bryggan i Grebbestad o leka med Sigge o Zenitha.

Trvelig helg!!
Kram

(det hände nåt men detta är skrivet i fredags...)

Ekorren är invigd och vågen flög ut

Nu har jag helt o hållet tömt påskägget, ätit upp varenda liten bit. Godis slänger man ju inte.. även om den inte smakar speciellt bra.. Ja jag vet jag är sjuk. Jag o Karin (Korken) hade dessutom gjort en pakt o slått vad om att vi idag skulle gått ner tre kilo sen i mars.. Det sket sig kan man säga... grovt. Disciplin o karaktär, this is (NOT) me in a nötskal. Toktråkigt...

Axel har just deckat efter hemmalagad risifrutti med jordgubbssylt på. Första dagen på dagis är avklarad. Lina, Astrid o Per jobbade idag, Anders var ledig, nån utbildning. Axel sprang omkring på gården med dem andra barnen, slog en koll att mamma satt kvar, kom o kramades lite ibland för att snart leka vidare igen. Sandlådan, jaga bollar o köra vagn om vartannat. Han verkade ha kul, spännande så mycket att titta på. Mest lektes det med Mario och Cornelius. 

Imorgon ska vi dit igen. Då ska vi vara inne o leka. 

Mamma behövde bilen idag så det blev ingen tur till stallet. Var ju där igår o hade fodringen som vanligt. Red dessutom kurs för Suss igår, Jessica skyllde på att hon hade ont i huvudet (vilket nog är osant men så underbart generös hon är så fick jag rida den lektionen), den var välbehövlig. Kolan skötte som vanligt. Funderar på om vi ska haka på kursen för Hinni en andra maj.. behöver tänka lite på det, framför allt rida för det.. Ska till stallet imorn efter dagiset. Känna lite o se om det är någon idé. 

Appropå att inte ha nån karaktär... dem ringer stup i kvarten från GP o vill att jag ska börja prenumerera igen... o efter flera tillsägningar att snälla sluta ring mig, jag återkommer när det blir aktuellt igen så kunde jag inte längre stå imot o sa JA... förbaskat.. Så nu sitter jag här o gödslar olästa tidningar i tidningsåtervinningen. Bra att ha när man ska putsa fönster i för sig men alla som varit hos mig vet att dem inte direkt slits ner, det blir ju ändå skitet snart igen o dessutom är det bra solskydd när solen lyser så starkt... ehum.. (ja jag ska tvätta dem mamma, och spegeln i sovrummet med som Axel brukar slicka på).

Ha det gott! Kram    

Ekorren

Hej.
Nu är vi friska efter en kort men väldigt jobbig magsjuka. Vi har bott hos mamma som har tagit hand om oss i två dagar. 

Imorgon ska vi först leka med "tant" Hanna innan vi ska träffa fröken Lina på inskolningssamtal på Ekorren.

Titta på länken på Axels fina dagis:
http://alghagsgatanraven.blogspot.com/


Det är något mystiskt med mobiler...

Ja låt oss reda ut detta en gång för alla. Efter att min gamla samsung gett upp skulle man kunna säga att det bara går utför..!! Milt sagt. Jag köper en ny Nokia express music (rätt nöjd med) som sedan blir stulen en vecka senare. Stället hette Lounge gott folk för att fräscha upp era minnen ;), köper en ny Sony Ericsson, som går sönder efter tre månader (hur är det möjligt?) Axel lyckas med sin krämiga laxpasta återuppliva min gamla samsung som varit stendöd (vad hände?), jag blir glad o börjar använda denna igen.

Fest hägrar. Blev lovad att Lounge inte skulle bli stället. Jag o Lounge är ingen god kombination. Vad händer, vi trillar in på Lounge - ingen kö o inget inträde. Gött. Men är det värt det? Nej. Big no no. Framåt småtimmarna på väg från baren, knökat mycket folk (folket = pappa-betalar-flickor samt slemmmiga backslicks-killar).. Då känner jag hur min väska plötsligt är borta! PANIK!! MIN MOBIL!!! Jag återvänder i 190 knuffandes med armbågar, där står en kille med ett flin o håller upp min väska!

-Är detta din?
-JA, va f-n tror du när den hängde på mig
Han flinar... tystnad..
-Men tack iallafall, du räddade just min kväll.
-Är det så du kan ligga med vem som helst nu?
Förvirring (vad sa han? Nej han kan inte sagt det!) En örfil fick han. Han blev chockad. Jag blev ännu mer chockad. Och rädd, haha. Tänkte typ shit... nu är jag inte så kaxig längre o sprang tillbaka där Lollo stod o vänta..
Enough! Där avslútades Lounges-besöket som sedan fortsatte på Berså, bra mycket trevligare.

Idag har jag inhandlat en Tupperwere ostkupa, ni hör ju själva att vuxenpoängen haglar! 

Nu duschen innan jag ska krypa ner brevid min sambo som ligger i mammas säng =).

God natt kram 

RSS 2.0