Jaaaa...vad ska man säga

Min o Anders barndomsvän, ett av grannbarnen på landet, ja Agnes har varit inneboende hos mamma ett par månader. Men imorn flyttar hon hem till Björnäs för att senare flytta till Koster o börja jobba där. Så vi bestämde att vi skulle äta sushi ihop igår, spela lite spel o ha mysigt. Spelen hanns aldrig med, men sushi åt vi tills vi storknade.. sååå gott!

Alla som känner min lillebror Anders vet ju att han är en lustig liten parvel men igår fick vi det återigen sååå berkräftat.. 
Vi är nämligen bjudna på inflyttningsfika till han o polaren Sebbes lägenhet (där dem nu bott i 6 månader). 
Anders: Så får ni komma vid tre o sen kommer Sebbes familj vid fyra så dår får ni gå.
Alla andra: Va?
Anders: Ja ni får vara där en timme sen måste vi röja efter er innan Sebbes familj kommer.
Alla andra: hahahaha.... tystnad...... skojar du?
Anders: Nej..vadå det tar typ 10 minuter o visa er runt (dem har en tvåa) sen får ni äta lite kakor, men ni kan ju inte äta kakor i 50 minuter! Då kommer ni inte ut genom dörren sen.
Alla andra: Hahahah.... 
Anders: Vadå är det konstigt eller?
Alla andra: hahahahha.. Vi kommer väl inte i första hand för att se hur ni bor utan för att umgås kanske.. 
Anders: Ser ut som ett frågetecken 
Nina: Har du varit med om en sådan tillställning själv någon gång, där man måste gå efter en timme?
Anders: Tänker... näe..
Mamma: Anders det är bara på barnkalas man sätter en sluttid.
Alla: hahahaha.
Men tack för inbjudan brorsan ska bli skitkul o få hälsa på dej en timme på söndag, få en rundvandring i din lya o få äta en av dina hembakta kakor. Hoppas det inte blir för mycket att städa efter mig o mamma sen (eftersom vi var dem enda som kunde komma)... Hahahahahahaha... Endorfinerna flödar. =)

 
Den här dagen började bra, jag o Agnes satt på mammas soliga balkong o pluggade. När orken tröt gick jag vidare för att ytterligare bättra på brännan lite. Man kan sammafatta det att jag har solat liiite för mycket idag.. Visserligen bara tjugo minuter men dock på högsta effekten Vegasolariet kunde erbjuda. Dem lysrören är det krut i vill jag lova (sa hon som aldrig förut bränt sig). Nu sitter jag här, röd som en kräfta o kommer börja fjälla lagom till lördag kväll då festen börjar "som om morgondagen aldrig fanns" är temat denna helgen. Gullungen ska vara hos mamma o ha det mysigt.

Imorn ska jag rida innan jag ska gå på Bodycombat-passet på sats. Appropå Sats.. Dem har för tillfället en kampanj där man om man tipsar om fem kompisar som man tycker ska börja träna där så får man antingen en thermosmugg eller ett paraply. O som den optimist jag är såg jag genast mig själv sitta i sandlådan brevid Axel med solen i ansiktet och min thermosmugg fylld med kaffe till bristningsgränsen i handen.. Glatt fyllde jag i ett formulär där jag angav vänner o deras telefonnummer samt en personlig hälsning. Tänkte är det inte svårare än så här. När jag va färdig va givetvis inte Nicholas som är den jag känner bäst där kvar i receptionen.. så jag lämnar in mitt papper till en tjej
Hon: Ja tack så mycket!
Jag: Varsegod
Hon: var det allt?
Jag: Ja jag tror det... jag stannar kvar o undrar var är min thermosmugg??!!!
Hon: Okej, jättebra då tar jag det.
Jag: Jaha okej...
O där fick jag lomma iväg utan min efterlängtade mugg.. Vad skulle jag säga? "Men skulle inte jag få nåt?" Eller "glömde du inte nåt nu?"......
 Ja ja livet går vidare men nästa gång jag ser Nicholas ska jag allt... ja vad jag nu ska...?!
Idag ringde föresten Jocke som va en av dem jag angett o undrade garvande va F-n det va frågan om.. =) Yes Buddy så vi kan fika med gott samvete sen.

Kram o hej!!


En liten bild på en liten kille får ni med


Gran Torino

Idag var det preimär av Clint Eastwoods senaste film Gran Torino, regisserad av honom o han spelade även huvudrollen. Fick ett biobesök av Nicole i födelsedagspresent. Jag mötte upp henne på hennes jobb så gick vi o fika innan bion började. Jag var väl sådär entusiastisk till filmen innan men blev väldigt positivt överraskad.

Den var helt enkelt bra. Jobbigt bra, ni vet slutet var inte som man önskade men kanske var det mycket därför den var så bra med. Herregud, jag satt där o lipade.. ett av mina mammasyndrom är (förutom taxöron o nya valkar) att jag blivit så blödig. O när tårarna rann som mest var filmen slut o lamporna tändes o folk började strömma mot utgången, där satt vi närmast utgången, gud vad jag kände mig barnslig. Haha.



Så gott folk Nina är hädanefter kär i gamle Clintan !
"Men Nina du var ju nyss kär i Morgan Alling..!"  Zenitha
mEN KaN maN iNte hA FleRA då? JO..

Det var en strålande dag även idag, helt underbart. Det enda jag är lite ledsen för är att jag inte hunnit vara ute o leka nåt med Axel, det är jättekul. På morgonen åkte vi in till stan o jag spinnade o gick på core, Axel lekte i en och en halv timme med Tristan. Sen åkte vi hem, åt lunch o lekte lite innan vi båda deckade i våra sängar. Tur att Mats (som är pappaledig) kom o väckte mig annars hade jag missat bio o hela alltet. Då bytte vi skift (hehe) o jag kunde roa mig ett tag o ni gick han ut på galej. Jag ska inta vågrätt läge, sjunka ner i min bok o sen sova som ett barn med min snarkande gullunge brevid mig.

Tack för en jättemysig kväll Nicci, älskar dej!

Kram o puss

Hur är det möjligt?

...Att tiden går så fort, ännu ett "världsproblem" att lösa. Det har hänt så mycket sen jag skrev sist så jag vet inte vart jag ska börja..

Veckorna i Skara gick bra i allafall. Nya klassen va jättebra, skoningarna o smidet gick jättebra. Mycket häst och många skor, däribland ett brunstigt, kissenödigt arabsto med en traumatisk veterinärupplevelse sen dagen innan.. Denna skulle jag och Olof sko. Spännande. Hon stog o hoppade upp o ner på alla fyra fötterna samtidigt, alla som sett en häst vet ju att det egentligen inte är möjligt men hon kunde =). Hon var en så kallad periodare, stundvis var hon helt på tårna för att nästa stund stå still tills man förhoppningsvis spikat färdigt. Fin blev hon til slut iallafall. 

Jag är ju iallafall på G igen =). Blåsorna har nu blivit valkar, lagom försvunna tills Axel skolats in på dagis och jag ska börja nöta på verktygen igen. Så blir det. Mamma, pappa o Mats löste dagarna med Axel så att jag kunde vara i skolan!

Axels ett års kalas var jättekul, han fick såååå mycket fina saker. TUSEN TUSEN TACK ALLA !!!!

I går köpte jag en pulka till Axel så att våren äntligen kunde komma! Ni vet ju hur det är, tar nån på sej regnbyxorna slutar det regna så för guds skull behåll dem på! Vi gick hem till mamma på sen frukost o åt ägg, mackor, fruktsallad o gröt. Sen var Axel så mätt o trött o behövde sova men var så uppe i varv efter alla apelsiner så jag la mig brevid honom o vi slockna som två stenar. När vi vaknat till liv igen fick vi lunch innan vi åkte till stallet. Mamma promenerade med Axel o jag red Kolbakur som även han var helt på tårna idag. Vem kan tro att den gamle farbrorn är 17 år. Helt med på noterna, känslig och mjuk dansade han fram helt klockrent, så härligt! En repa drog han för att sedan återgå till arbetet igen, busfarbrorn! =) Han är ju till o med ganska flott när det vill sig.

Sen åkte vi hem o söndagen avslutades på restaurang med familjen. Både jag och Axel åt sådär jobbigt mycket så det var en pina att ta sig hem sen, inte för han som fick sätta sig i sin varma goa åkpåse o åka vagn hela vägen hem men för en annan.. Dagens I-landsproblem.

Har nu en fungerande kamera men ingen sladd till datorn.. typiskt. Men ska lägga upp lite bilder så fort jag trollar fram en.

Kram o hej!

RSS 2.0