Gran Torino

Idag var det preimär av Clint Eastwoods senaste film Gran Torino, regisserad av honom o han spelade även huvudrollen. Fick ett biobesök av Nicole i födelsedagspresent. Jag mötte upp henne på hennes jobb så gick vi o fika innan bion började. Jag var väl sådär entusiastisk till filmen innan men blev väldigt positivt överraskad.

Den var helt enkelt bra. Jobbigt bra, ni vet slutet var inte som man önskade men kanske var det mycket därför den var så bra med. Herregud, jag satt där o lipade.. ett av mina mammasyndrom är (förutom taxöron o nya valkar) att jag blivit så blödig. O när tårarna rann som mest var filmen slut o lamporna tändes o folk började strömma mot utgången, där satt vi närmast utgången, gud vad jag kände mig barnslig. Haha.



Så gott folk Nina är hädanefter kär i gamle Clintan !
"Men Nina du var ju nyss kär i Morgan Alling..!"  Zenitha
mEN KaN maN iNte hA FleRA då? JO..

Det var en strålande dag även idag, helt underbart. Det enda jag är lite ledsen för är att jag inte hunnit vara ute o leka nåt med Axel, det är jättekul. På morgonen åkte vi in till stan o jag spinnade o gick på core, Axel lekte i en och en halv timme med Tristan. Sen åkte vi hem, åt lunch o lekte lite innan vi båda deckade i våra sängar. Tur att Mats (som är pappaledig) kom o väckte mig annars hade jag missat bio o hela alltet. Då bytte vi skift (hehe) o jag kunde roa mig ett tag o ni gick han ut på galej. Jag ska inta vågrätt läge, sjunka ner i min bok o sen sova som ett barn med min snarkande gullunge brevid mig.

Tack för en jättemysig kväll Nicci, älskar dej!

Kram o puss

Kommentarer
Postat av: Tommy Saari

Skönt att ha en vän som ornar en present som man kan utnyttja själv med, det är listighet..

2009-03-23 @ 21:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0