O vips var det 2011

Det händer så mycket och går så fort hela tiden. Jag får känslan av att jag går o väntar på att det snart ska lugna ner sig.. men varför skulle det göra det? Det är väl så här det är när man jobbar, har en två-åring, gör slutspurten i skolan o pendlar upp o ner mellan Göteborg o Götene. Men jag har det bra. Jag brukar tänka på min mamma. Hon har ju haft det såhär i minst 40 år och blir man som henne då är det bäst att fortsätta i samma spår.
Här näst stundar Gbg horseshow och Axels 2-årskalas. 

Nu har jag köpt en blå docksulky, en nappflaska till hans docka Maja, ett kit med "mat" till hans Brio-spis. Ungefär där räckte det för att Anton (15) skulle vara fullständigt övertygad om att Axel kommer att bli bög när han blir stor. Vad jag också hade velat köpa är ett städkit i barnformat men ekonomin är för skral just nu så det blir inget med det. Klart att ungen ska få göra det han tycker är roligt! O städning och matlagning är jag inte orolig för, det går nog snart över så det är bäst att passa på att få lite hjälp så länge han gillar't! O för den som vill kan ni ju se hans snowracer och hans traktor som kompensation. Och som avslutning i denna rätt så meningslösa diskussion (med mig själv..) så får han ju älska vem han vill (bara mamma har godkänt honom eller henne). Det ska iallafalla bli väldigt kul att få fira den lille prinsen. 2 ÅR! Herregud vad det går fort. I ett års tid har vi nu fått sova sammanhängande nätter. Det är inte överskattat. =)

Helgen som var körde jag, Herman o Alva upp Dokka till Rudbäcksdal. Mer om det ska jag berätta en annan dag, då ska jag lägga in lite bilder med.

Kram på er!

2 sysslingar på kalas..




Agnes och Axel

 

 


RSS 2.0