September, oktober, november? När då?

Tiden springer inte bara iväg, den e bara puts väck!

Jag minns augusti, känslan att nu kommer hösten, och nu är det snart jul! Men det är kanske få förunnat att känna att tiden går fort om man har roligt i stort sett varje dag.

Jag och Axel har varit krassliga ett tag utan att något har brutit ut men nu är vi på G igen.! Peppar peppar..

Jag tror också att jag kan konstatera att vi hovslagare tillsammans med ortopederna är de som är överbokade nu när snön kom! Och jag ska inte skylla på mina kunder fastän jag var där för tre veckor sedan och skodde deras hästar, att de inte sa att de ville ha snösulor då för jag blir lika överrakad själv. Varje år. Varför lär man sig aldrig? Jag ska verkligen försöka hjälpa er alla så fort jag kan!!

Denna helgen försvann. I fredags var jag och Axel hemma och hade myskväll. Lördagen var det julmarknad i Haga, sedan strosa i stan med Ida och Svea. Vi sov hos dem till idag. Jag slutar aldrig att förundras över Axel och Svea, dem är för sköna tillsammans och deras diskussioner är väldigt givande. Det lät lite stökigt ifrån köket så jag och Ida gick ut för att kolla vad som stod på.. Där satt barnen under köksbordet och hade rivit sönder en Mamma Mu-bok. Aja baja! Så får ni inte göra, ja och så vidare..
till slut frågar Axel: -får man göra sönder en annan bok då? 
Vi: Näe!
Axel: Får man göra sönder Facebook då?
Jag mållös.. innan asgarv.. Vart ska detta sluta? =)

Hela denna veckan har jag hittat på både bra ursäkter och bra aktiviteter för att slippa åka o träna.. Nä skärp mig ! Ja det ska jag! Fast imorn är det julpyssel på dagis så då går det ju inte, o på tisdag ska vi till Björn så då går det ju inte heller..   Onsdag är det rytmik och den vill ju Axel väldigt gärna gå på. Torsdag och fredag bär det iväg upp till Skara och vad som står på schemat där har jag ingen aning om.. Nu ekar gyminstruktörens ord i skallen på mig "det hjälper inte att bara köpa ett gymkort.." Jaja jag ska.

Idag har vi iaf äntligen fått tummen ur och bakat pepparkakor. Med hemgjort deg till och med. Ska det va så ska det va. 

Axel har en ny grej och det är "det var inte jag". Det säger han minst fem gånger om dagen. Senast var ikväll när han puttade på mig när jag borstade hans tänder. "Det var inte jag.." Nähä vem var det då? Knäppa älskade unge!

 


RSS 2.0