Nu händer det grejer!

I helgen var vi på Skönvik o drog upp båtarna för  vintern. Det väntades strom o skitväder som skulle dra in redan på lördag eftermiddag, men det kom först under natten. Då försvann strömmen o inte för att det va särskilt varmt innan men på morgonon var det desto kallare. Mamma (som varit med förr) skyndade sig att tappa upp  vatten så fort hon märkte att strömmen gått. Det kändes ju iallafall bra att ha vatten när man satt där med en 7-månaders =). Mitt på dagen på söndagen kom strömmen tillbaka.

Appropå ström hann vi med att träffa halva familjen Ström, Agnes o Klara var inte hemma. Jag o Axel hälsade även på Zentiha o Sigge från Minna-gruppen, som numera bor i Tanum.

Min svamptur o min Happy-price-tur hanns inte med..   



Oj nu höll jag på att glömma berätta!! När jag vände mig om möttes jag av denna syn!


Axel satt i sin säng o lekte o vips stod han upp =). Han har oxå försökt att börja krypa men kommer mest bakåt. Han har varit uppe på knä men ålar mest fram. När vi satt i Johan o Kinas kök ställde han sig plötsligt på fötterna o händerna, ni vet så som aporna går..  nu är han på G!

Igår var vi på Vaengurs höstmöte. De vanliga diskussionerna o de vanliga problemen att få hjälper till när det är idéelt arbete.. synd. Men samtidigt kan jag förstå att man inte vill jobba mer utöver sitt vanliga jobb när hästarna är en hobby. 

Idag fyller mamma år så de ramlar väl snart in så vi kan äta. Axel är förkyld för tredje gången på en månad. Han sover just nu. 

Ha det gott! 
                                    Kram  







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0